Cautare

61722 de rezultate pentru "ciprian dan flutur din deva" (5.91 secunde)
Filiala PNL sector 1 nu este "una dintre cele mai puternice din tara". ... "Vreau explicatii de ce s-au semnat hartii care pun in pericol statul de drept (...) Eu nu tranzactionez principiile statului de drept, principiile liberale cu nimeni (...) Eu nu plec din PNL decat exclus.
Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu . A fost cel mai mare miting din Craiova din ultimii 18 ani.
In ceea ce priveste o posibila demitere sau revocare din functie, ca urmare a adoptarii motiunii simple anti-Macovei, in Senat, Tariceanu nu s-a exprimat in niciun fel, asteptand verdictul Curtii Constitutionale, sesizata oficial de PNL.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
La sfirsitul saptaminii precedente, acesta s-a intilnit cu ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, vicepresedinte national al PNL, pentru a discuta problema noului prefect, iar demnitarul guvernamental a refuzat sa il sustina pe consilierul judetean Gheorghe Sorescu.
Prin vocea ministrului Gheorghe Flutur, liberalii au sarit si ei la gatul UDMR si PC, avertizandu-si colegii de joaca guvernamentali neloiali ca risca sa fie scosi pe tusa: ... Pentru cine nu a inteles din start mesajul, Flutur a detaliat:
Ultimul obiectiv al Aliantei PNL-PD pentru preluarea definitiva a puterii, schimbarea presedintilor social-democrati ai celor doua Camere ale Parlamentului, nu poate fi atins din cauza lipsei de sustinere din partea partidelor din Coalitie, UDMR si PC, acestea aratandu-si pe fata rebeliunea.
Cei vizati au fost primarul municipalitatii, Catalin Flutur, considerat vinovat de derularea greoaie a lucrarilor la strazi, presedintele Consiliului Judetean (CJ), Mihai Tabuleac, care in doi ani nu a reusit sa-si formeze o majoritate, si deputatul Stelica Iacob Strugaru, care ar fi facut presiuni, prin intermediul lui Constantin Munteanu, fost sef al Garzii Financiare, asupra unui vicepresedinte judetean al UNPR, Dimitrie Zlei din Hudesti, in cazul achizitionarii unui spatiu.
Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ieri ca premierul Calin Popescu Tariceanu i-a acceptat marti seara solicitarea de a-i demite pe Ion Agafitei, presedintele ANSV, si pe Dan Marcu, vicepresedintele acestei institutii.
Organizatia judeteana a formatiunii se afla intr-o situatie speciala, fiind monitorizata de doi reprezentanti desemnati de la centru, Gheorghe Falca si Gheorghe Flutur, dupa ce Catalin Flutur si-a dat demisia din functia de presedinte.
Protocolul exista, este Biblia noastra", a declarat vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur, infirmand informatiile referitoare la posibila renegociere a protocolului dintre liberali si democrati.
Gheorghe Flutur, unul dintre liderii Partidului Liberal Democrat, a anuntat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta se va intari in curand cu noi membri. Flutur a refuzat insa sa faca publice numele viitorilor membri PLD, spunand doar ca este vorba despre parlamentari.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Investigatia dedicata de cotidianul nostru neregulilor incredibile petrecute cu plajele din 2 Mai si Vama Veche a scos de data aceasta la iveala un fapt absolut neverosimil.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Mai exact, avem atatea Guverne incat riscam sa ajungem in situatia plodului ramas cu buricul netaiat din cauza prea multor moase. ... Nebunia a fost varfuita de Ion Iliescu si de Dan Voiculescu.
Acesta a revenit ieri in Partidul Conservator condus de Dan Voiculescu, dupa ce a mai trecut prin PSD si PNL, si a inflamat spiritele in Prahova intre liberali si democrati, cochetand o vreme cu PD.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Insa a avut grija sa arunce pisica in curtea lui Mircea Geoana, care pierduse din primul tur in fata lui Traian Basescu.
Promit ca in numarul de duminica spre luni voi dezvalui ipoteza mea, bazata pe ce i s-a intimplat lui Victor Pont dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor din 2014, cind ofiterii acoperiti din anturaj l-au sfatuit sa nu cedeze in chestiunea deschiderii de noi sectii de votare in strainatate, desi neghiob sa fi fost si tot ai fi sesizat Scenariul Diversionist.
google-analytics.com